Video

Video

SEES media har produceret over 300 film. De er set mere end 500.000 gange.

Når man tager i betragtning, at filmene kun er produceret for virksomheder er det da meget godt!

Lige fra en helt kort præsentation af en enkeltmandsvirksomhed til lange film for store koncerner. Se fire eksempler i fire forskellige prisklasser herunder. Alle vores film produceres i tæt samarbejde med vores kunder. Dette sikrer, at budskabet i filmene rammer målgruppen helt præcist og dermed giver maksimalt udbytte af investeringen i filmen.

I produktionen af vores film bruger vi noget af det nyeste og bedste udstyr der findes på markedet. Når belysningen, lyden og billedet står knivskarpt i fuld HD kvalitet får seeren en positiv oplevelse som ofte bliver delt med venner og kolleger.

Video på 24 timer

Vi kalder denne videotype for “24 timer”, den kostede 8.800 kr og fremgangsmåden er enkelt. Vi mødes om formiddagen og tale om hvad filmen skal indeholde og så går vi i gang. Med en let opsætning af kamera, lyd og lys laver vi en række gode optagelser på 2-3 timer. Om eftermiddagen følger redigeringsarbejdet, og næste dag har I en flot video på 1-3 minutter klar til brug på jeres hjemmeside. Så enkelt er det!

24 timers videoen produceres efter flere af Dogme-principperne. Det betyder bl.a.

  • Filmen optagen on location
  • Kulissen skal være ægte
  • Ingen rekvisitter
  • Ingen eller let lyssætning

Principperne gør at produktionen bliver overskuelig og enkelt. Den korte produktionstid medføre derfor den lave pris som alle har råd til.

Fra mødet om formiddagen til første version er færdig går det ca. 24 timer.

Klar til at høre mere?

Mellemstor produktion

Denne video er fyldt med effekter, forskellige lokationer, musik, speak og kostede 28.000 kr.

Videoen passer godt til virksomheder som vil fremstå meget professionelt. Der er brugt tid på detaljerne som giver et roligt og behageligt indtryk. På en optagelserne som denne er der plads til ekstra lyssætning, trolly, effektkamera, drone etc. Seeren bliver inspireret, mange ser hele videoen og går efterfølgende videre til virksomhedens hjemmeside.

NCC kontaktede os da de havde et ønske om at møde deres kunder på en anden måde end med billeder og tekst. Vi hold et par indledende møder og blev enige om de overordnede detaljer i videoen.

På baggrund af vores møder udarbejdede vi en drejebog som efter et par rettelser blev godkendt. Efter klipningen fik kunden mulighed for at komme med kommentarer og rettelser, og den endelige video blev udgivet og delt på deres hjemmeside og LinkedIn.

Kontakt os og hør mere

Den store film

HOFOR og Københavns Kommune har et behov for at leje landbrugsjord hvor de kan opstille vindmøller. Derfor har vi sammen med HOFOR produceret denne storstilede film som skal bruges til at tiltrække lodsejere.

Filmen viser hele projektforløbet fra første spadestik til de tre møller i produktion. Godsejer Kristoffer Knuth fra Knuthenborg Safaripark fortæller til sidst i filmen om hans oplevelse af samarbejdet. Filmen indeholder elementer som timelapsesekvenser, droneoptagelser, grafik og ikke mindst rigtig mange produktionsdage. Prisen er ikke oplyst.

En film af denne størrelse kræver en rigtig grundig forberedelse. Derfor bruger vi også meget tid inden optagelserne med kunden på at skrive den helt rigtige historie og drejebog før vi går i gang.

Kontakt os

Eller ring 25 70 63 65

Sociale medier

Den her film er lyn hurtig at producere. Den skal fortælle om den begivenhed som sker her og nu. Den tager mindre end én time at optage. Den bliver klippet på stedet og uploaded til de sociale medier med det samme. I denne produktion ligges der vægt på hastigheden frem for kvaliteten. Denne film koster 5.500 kr.

  • Filmen optages på mindre end 1 time
  • Den klippes på stedet
  • Filmen uploades til et eller flere sociale medier som Facebook, Twitter, Instagram m.fl.
  • Lyd og billede redigeres kun lidt
  • Ingen ekstra lyssætning
  • Prisen gælder for hovedstadsområdet

Klar til at høre mere? Ring eller skriv til os for et tilbud!