Foto

Mad

Professionelle billeder af mad og færdigretter spiller en afgørende rolle for fødevarevirksomheder. Først og fremmest hjælper de med at tiltrække kunder ved at præsentere produkterne på en indbydende og æstetisk måde. Gode billeder kan vække appetit og interesse, hvilket øger sandsynligheden for køb. Desuden bidrager professionelle fotos til at opbygge virksomhedens brand og skabe en konsistent visuel identitet. Dette er essentielt i en konkurrencepræget branche, hvor førstehåndsindtrykket ofte bestemmer kundens valg. Endelig kan høj kvalitet i billedmateriale forbedre virksomhedens markedsføring, både online og offline, og dermed styrke salget og kundetilfredsheden.

Portrætbilleder

Skal den administrerende direktør portrætteres i Børsen eller skal alle 1.300 medarbejdere afbilledes på intranettet? Sees media, er medievirksomheden som står klar med ekspertise og erfaring.

Begge opgaver kræver planlægning og rettidig omhu for at tidsplanen skal holde og så ikke mindst at det bliver en god oplevelse for ham eller hende der skal portrætteres.

Produkt

Produktbilleder

Har du verdens bedste produkt og vil du gerne sælge mere? Så sikre vi at kunden bliver overrasket og imponeret når de ser dit produkt på hjemmesiden eller i brochuren.

Når det lykkes er der ikke langt til et salg og kunden er villig til at dele den gode oplevelse med sine venner på Facebook.

Så start med at give dine kunder en WAUW-oplevelse med fede billeder!

Kontakt os og hør mere

Projektforløb

Der er ofte et krav om foto- og videodokumentation ved store bygge- og anlægsprojekter.

Men selv om der ikke er et krav kan der stadig være god økonomi i at fotografere og filme undervejs. Fordi det gælder om at være på forkant så det er bygherren eller entreprenøren der informere fx naboerne før de kommer og klager. Og med en intelligent billedbank der kan håndtere de mange tusinde billeder og de store mængder data betragter vi os som seriøse.

Arbejde

Kontakt os

Eller ring 25 70 63 65