Video

SEES media har produceret over 300 film
De er set mere end 500.000 gange

Når man tager i betragtning, at filmene kun er produceret for virksomheder er det da meget godt!

Lige fra en helt kort præsentation af en enkeltmandsvirksomhed til lange film for store koncerner. Se fire eksempler i fire forskellige prisklasser herunder. Alle vores film produceres i tæt samarbejde med vores kunder. Dette sikrer, at budskabet i filmene rammer målgruppen helt præcist og dermed giver maksimalt udbytte af investeringen i filmen.

I produktionen af vores film bruger vi noget af det nyeste og bedste udstyr der findes på markedet. Når belysningen, lyden og billedet står knivskarpt i fuld HD kvalitet får seeren en positiv oplevelse som ofte bliver delt med venner og kolleger.

Video på 24 timer

24 timer

Vi kalder denne videotype for "24 timer", den kostede 8.800 kr og fremgangsmåden er enkelt. Vi mødes om formiddagen og tale om hvad filmen skal indeholde og så går vi i gang. Med en let opsætning af kamera, lyd og lys laver vi en række gode optagelser på 2-3 timer. Om eftermiddagen følger redigeringsarbejdet, og næste dag har I en flot video på 1-3 minutter klar til brug på jeres hjemmeside. Så enkelt er det!

Læs mere

Klar til at høre mere?

Ring eller skriv til os for et tilbud!

Mellemstor produktion

Mellem stor

Denne video er fyldt med effekter, forskellige lokationer, musik, speak og kostede 28.000 kr. Videoen passer godt til virksomheder som vil fremstå meget professionelt. Der er brugt tid på detaljerne som giver et roligt og behageligt indtryk. På en optagelserne som denne er der plads til ekstra lyssætning, trolly, effektkamera, drone etc. Seeren bliver inspireret, mange ser hele videoen og går efterfølgende videre til virksomhedens hjemmeside.

 

Læs mere

Klar til at høre mere?

Ring eller skriv til os for et tilbud!

Den store film

Den store film

HOFOR og Københavns Kommune har et behov for at leje landbrugsjord hvor de kan opstille vindmøller. Derfor har vi sammen med HOFOR produceret denne storstilede film som skal bruges til at tiltrække lodsejere. Filmen viser hele projektforløbet fra første spadestik til de tre møller i produktion. Godsejer Kristoffer Knuth fra Knuthenborg Safaripark fortæller til sidst i filmen om hans oplevelse af samarbejdet. Filmen indeholder elementer som timelapsesekvenser, droneoptagelser, grafik og ikke mindst rigtig mange produktionsdage. Prisen er ikke oplyst.

Læs mere

Klar til at høre mere?

Ring eller skriv til os for et tilbud!

Sociale medier

Den sociale

Den her film er lyn hurtig at producere. Den skal fortælle om den begivenhed som sker her og nu. Den tager mindre end én time at optage. Den bliver klippet på stedet og uploaded til de sociale medier med det samme. I denne produktion ligges der vægt på hastigheden frem for kvaliteten. Denne film koster 5.500 kr.

Læs mere

Klar til at høre mere?

Ring eller skriv til os for et tilbud!

Har du tid? Se flere film her under.

Denne side er meget ung og der vil komme flere film her.