SEES media producerer video og film alle har råd til

Lige fra en helt kort præsentation af en enkeltmandsvirksomhed til lange film for store koncerner. Se fire eksempler i fire forskellige prisklasser herunder. Alle vores film produceres i tæt samarbejde med vores kunder. Dette sikrer, at budskabet i filmene rammer målgruppen helt præcist og dermed giver maksimalt udbytte af investeringen i filmen.

I produktionen af vores film bruger vi noget af det nyeste og bedste udstyr der findes på markedet. Når belysningen, lyden og billedet står knivskarpt i fuld HD kvalitet får seeren en positiv oplevelse som ofte bliver delt til vennerne.

Fortæl os om jeres video-planer

Video #1 – 24 timer

Vi kalder denne videotype for “24 timer”, den kostede 8.800 kr og fremgangsmåden er enkelt. Vi mødes om formiddagen og tale om hvad filmen skal indeholde og så går vi i gang. Med en let opsætning af kamera, lyd og lys laver vi en række gode optagelser på 2-3 timer. Om eftermiddagen følger redigeringsarbejdet, og næste dag har I en flot video på 1-3 minutter klar til brug på jeres hjemmeside. Så enkelt er det!

24 timers videoen produceres efter flere af Dogme-principperne. Det betyder bl.a.

  • – Filmen optagen on location
  • – Kulissen skal være ægte
  • – Ingen rekvisitter
  • – Ingen eller let lyssætning

Principperne gør at produktionen bliver overskuelig og enkelt. Den korte produktionstid medføre derfor den lave pris som alle har råd til.

Fra mødet om formiddagen til første version er færdig går det ca. 24 timer.

Fortæl os om jeres video-planer

Video #2 – Mange detaljer

Denne video er fyldt med effekter, forskellige lokationer, musik og kostede 21.000 kr. Videoen passer godt til virksomheder som vil fremstå meget professionelt. Der er brugt tid på detaljerne som giver et roligt og behageligt indtryk. På optagelserne er der brugt ekstra lyssætning, trolly, effektkamera etc. Seeren bliver inspireret, mange ser hele videoen og går efterfølgende videre til virksomhedens hjemmeside.

 

House of Dreams kontaktede os da de havde et ønske om at møde deres kunder på en anden måde end med billeder og tekst. Vi hold et par indledende møder og blev enige om de overordnede detaljer i videoen. På baggrund af vores møder udarbejdede vi en drejebog som efter et par rettelser blev godkendt. House of Dreams ville vise forskellige event-typer så der var behov for flere besøg i huset. De ønskede også at interviewe brugerne af huset for at give videoen mere troværdighed. Vi tilpassede optagelserne til de øvrige aktiviteter i huset så de øvrige brugere ikke blev påvirket af vores produktion. Efter klipningen fik kunden mulighed for at komme med kommentarer og rettelser, og den endelige video blev udgivet.

Fortæl os om jeres video-planer

Video #3 – Finesmekker

Til finesmakkerne har vi produceret denne video. Masser af lokations, masser af produktionsdage, optimale vejrforhold, speak og meget mere. Denne video kostede 39.000 kr. Henvendelserne på denne videotype er typisk fra mellemstore og store virksomheder. Deres størrelse og position i markedet gør, at de ønsker at fremstå meget professionelle og har derfor meget fokus på detaljerne.

I denne film er det entreprenørkoncernen NCC Construktion Danmark A/S der ønskede af opgradere deres reklamemateriale. De havde et ønske om at videoen skulle være meget specifik og havde en målgruppe på kun 98 personer. Planen var at få alle landets chefer i de kommunale tekniske forvaltninger til at se videoen og få deres opmærksomhed til enten at høre mere om produktet eller lave en ordre.

Fortæl os om jeres video-planer

Video #4 – Kommunikation til mange

Store virksomheder med mange ansatte på forskellige adresser vil med fordel kunne bruge denne videotype til at kommunikere med. Er der tale om et foredrag, en meddelelse fra topledelsen, en investorpræsentation eller gennemgang af virksomhedens årsregnskab er denne video et stærkt redskab til at nå målgruppen uden forstyrende mellemled. Dette foredrag kostede 9.500 kr.

Foredraget i videoen er optaget i netværket Tatarklubben. Tatarklubben bruger video som en service til medlemmerne. Som tilskuer har man mulgihed for at gense hele eller dele af foredraget. Havde man ikke mulighed for at deltage “live” giver det de øvrige medlemmer muligheden for at se det alligevel. Videoerne bruges også til at tiltrække nye medlemmer.

Fortæl os om jeres video-planer