Timelapse video til byggeri og anlæg

Timelapse video. Film. Billeder.

Bygge- og anlægsprojekter er et af vores specialer. Sees media har stor erfaring med at færdes korrekt og sikkert på pladserne samt overholde kravene til synlighed og brug af værnemidler.

Med billeder og video vil vi gerne være med til at gøre kommunikationen og dokumentationen fra de store bygge- og anlægsprojekter mere enkel.

 

Vi kan blandt andet hjælpe inden for følgende projekttyper:

– Vindmøller (onshore/offshore/GWO)

– Byggeri og renovering

– Motervejsanlæg

– Bro- og tunnelprojekter

– Let- og jernbane

– Havneanlæg

 

Er du projektansvarlig eller kommunikationschef og skal jeres projekt dokumenteres med billeder eller film, så kontakt SEES media og lad os hjælpe med dokumentationen eller den positive pressemeddelelse og i tekst og billeder.

Kontakt os

Eksempler fra bygge- og anlægsopgaver

Hos SEES media har vi mange glade kunder!

Til venstre viser vi et lille udpluk af billeder og film som vi har lavet gennem årene.

Se et udsnit af vores mange glade kunder her

Drone

Filmen er fra et projekt vi lavede i samarbejde med HOFOR da de opstillede tre V112 Vestas vindmøller på markerne uden for Knuthenborg Safaripark.

Branding

Landinspektørfirmaet LE34 ønsker at tiltrække landinspektører og særligt de nyuddannede. Derfor kontaktede de SEES media for at få produceret en kort film der skulle tiltrække de unges opmærksomhed og få dem til at kontakte LE34 for at høre mere om de jobmuligheder de har.

Her ser du resultatet.

 

Offshore

GEO ønskede med denne film at vise processen i et offshore CPT-forsøg fra start til slut. På den måde kan de nu sende et link til kunden og give dem en bedre forståelse af opgavens elementer.

Skriv til os og fortæl om jeres ønsker til billeder og video fra jeres bygge- og anlægsprojekt.

Kontakt os